World of Warcraft – det ultimative MMORPG

Når man taler om MMORPG, så er der vel ikke noget spil, der står klarere frem end World of Warcraft. Spillet er udviklet af det amerikanske spilstudie, Blizzard, og havde på et tidspunkt mere end 10 millioner spillere fra hele verden. Det har altså historisk set været et super populært spil, og selv i dag næsten 15 år efter dets originale udgivelse formår det stadig at tryllebinde spillere over hele verden. Dette er et klart tegn på, at spiludviklerne fra Blizzard har formået, at blive ved med at udvikle spillet således, at det er attraktivt for spillere at engagere sig i.

World of Warcraft er et spil, som både kan spilles alene og som en del af en gruppe. Dette er også med til at gøre spillet attraktivt, da der på den måde er noget for enhver smag. Men det er uden tvivl der, hvor man vælger at spille som en del af en gruppe, og joine en guild, som det hedder i spillet, at det efter min mening kommer mest til sin ret. Der er nemlig et kæmpe socialt aspekt ved at spille World of Warcraft, og netop interaktionen med andre spillere, mens man sidder og gamer, er noget af det, som gør spillet helt specielt. Det er da også sket flere gange, at folk har mødt hinanden inde i World of Warcraft, og senere hen er blevet kærester eller måske endda ægtefolk i det virkelige liv. Det kan lyde lidt tosset, at man kan finde kærlighed inde i et computerspil, hvor man render rundt som en elver eller en dværg, men faktisk giver det meget god mening, da folk inde i World of Warcraft tit tør være sig selv meget mere – end de nødvendigvis ville gøre, hvis de mødte folk i virkeligheden. Simpelthen fordi de til at starte med kan gemme sig bag den anonymitet, som deres karakter i spillet giver dem.

Der er ikke ret mange bedre måder at tilbringe en søndag eftermiddag på end at sidde foran computeren og spille World of Warcraft. Bestiller du endda et sæt lækkert, blødt joggingtøj fra https://kidsbrandstore.dk/ til dit barn, som han kan sidde og spille i, så tør jeg næsten garantere, at du vil vinde prisen som årets bedste mor. Det er nemlig virkelig vigtigt at have noget bekvemt og dejligt tøj på sig, når man skal tilbringe mange timer foran en computer.

World of Warcraft finder sted i det fantastiske Warcraft univers, som er utroligt detaljeret med en rig mytologi og baggrundshistorie. Dette er bestemt også medvirkende til at gøre spillet så spændende og medrivende, som det rent faktisk er. Der er ingen tvivl om, at hvis man er interesseret i at spille et MMORPG, så er World of Warcraft stadigvæk et af de bedste bud på markedet i dag.