Kongerne af danmark

Ifølge rigtig mange gamere, er de mest succesfulde danskere inden for gaming selvfølgelig hold kammeraterne, af det danske counter strike hold, Astralis.

De har kæmpet sig op i en topposition blandt de mange internationale hold der konstant konkurrerer om kæmpe pengepræmier på verdens plan.

De danske drenge arbejder hårdt, og fuldtid for at opretholde deres position blandt de bedste.

mange danske drenge og piger ser op til holdet, og mange af spillerne ses som idoler inden for counter strike verden. Alle med hver sin rolle på holdet, udgør de det mange ville betegne som det perfekte hold. Der er altid plads til forbedringer, og man har altid mulighed for at blive endnu bedre.

Astralis

At Astralis har klaret sig så godt på verdensplan er en kæmpe succes for den danske esport scene, og det har sandsynligvis gjort at rigtige mange virksomheder og organisationer har åbent op for mulighederne for esport. Trods den kæmpe succes, er astralis selvfølgelig langt fra en enestående historie når man kigger på danskerne. Rigtig mange danskere har klaret sig rigtig godt inden for esport scenen, og vi har rigtig mange af de top profesionelle gamere i rigtig mange diverse spil.

Overwatch, Counterstrike, League Of Legends, World Of Warcraft, med mange flere. Kan vi være stolte af at præstere rigtigt godt som danskere.

Man bliver ikke en professionel computerspiller over natten, og at følge astralis og deres rejse, kan være en øjenåbner til om man virkelig er klar på at give sig i kast med det arbejde og den dedikerede indsats. Det kræver at blive så god.

Det at være en gamer på fuldtid, er også noget ens nærmeste skal kunne acceptere. Vil de opfatte det som at være asocial?, eller vil man kunne opnå en accept blandt famile medlemmer, som ikke stresser eller presser psykisk.