Lav det perfekte gamer-værelse

Vild med at game? Så er du havnet det rette sted! Her på bloggen kan du læse alt om computerspil, gamingbranchen som helhed og meget mere. Uanset om du er til PC- eller konsolspil, så fortjener du et værelse til din store hobby. Men hvordan gør du det bedst? Det ser vi nærmere på i denne artikel.

Tag dit gamerudstyr ud på terrassen om sommeren

Inden vi for alvor kommer i gang med tips og tricks til dit kommende gamer-værelse, så lad os slå fast, at vi her på bloggen er store tilhængere af at game udenfor om sommeren. For selv om det er lækkert at game indenfor i den kolde og mørke tid på året, så er det også lækkert at komme ud og nyde solen om sommeren. Det kan du sagtens gøre samtidig med du gamer. Indret blot et område i din have eller på din terrasse til formålet.

Lad udendørstæpperne sætte stemningen

Tag din gamerstol med dig ud, placér nogle lækre udendørs tæpper omkring dig, og sæt så din konsol eller din PC til skærmen. Så er du “good to go”. Udendørstæpperne kan du i øvrigt med fordel købe hos Trendcarpet.dk. Her er udvalget omfattende, og der er masser af tæpper der vil gøre sig godt til en gamer som dig.

Du får muligvis behov for et par forlængerledninger til formålet, alt afhængig af hvor langt der er fra din have eller terrasse til nærmeste stikkontakt. Som den garvede gamer du er, så har du dog garanteret allerede masser af disse.

Dit gamer-værelse fortjener det bedste

Intet gamer-værelse er komplet uden den bedste hardware på markedet. Investér i en rigtig god gamerskærm. Overvej at lede efter en skærm som er optimeret både til PC- såvel som konsolgaming. I udgangspunktet skal du lede efter skærme med høj opdateringsfrekvens, og meget gerne en med 240 Hz. Endvidere bør du gå efter en 4K-skærm, eftersom de nyeste konsoller, samt computere med de nyeste grafikkort, efterhånden understøtter dette bredt.

Gamerstol, skrivebord og gaming-merchandise

Sidst, men ikke mindst, har du behov for en rigtig god gamerstol til dit kommende gamer-værelse. Det er trods alt i denne, at du kommer til at befinde dig det meste af tiden. Et kvalitetsskrivebord eller decideret “gamer-bord” er også vigtigt, og som prikken over i’et kan du med fordel pynte din nye “gamer-hule” op med spilplakater og andet gaming-merchandise for at gøre lidt ekstra ud af indretningen, og for at sætte den rette stemning. Og så er der vist kun tilbage at ønske dig held og lykke med dit nye gamer-værelse.