Fremtiden

Det er ikke særligt svært at forestille sig at man i fremtiden kan se mange flere gamere, på godt placerede jobs. Sogamerer besidder man nemlig noget mange firmaer, eller uddannelser kræver og syntes godt om. Man kan håndtere flere bolde i luften, og stress faktoren er høj kvaliteter som en typisk gamer kan leve op til.

Løn

f.eks som flyveleder, får man en løn der svarer til en direktør . Her ses det at gamere besidder evner. For ikke så længe tid siden, blev counterstrike holdet, Astralis, testet i de funktioner som man skal bestride som flyveleder, og de klarede sig usandsynligt godt.

Som gamer er det også vigtigt man kan holde hovedet koldt, og tænke strategisk.

Det er et gennembrud for alle gamere, at andre institioner nu direkte søger efter gamer-typen, til arbejde som flyveleder. Før i tiden, så man på en mand eller dreng der spillede alt for meget computer, som en der forspildte sit liv. Måske kan vi se frem til yderligere muligheder for folk der har dedikeret deres fritid, og interesser, for at computerspil, og håbe på at dørene for endnu flere uddannelser åbner sig op.