Hold formen ved lige som gamer

Lad os bare indrømme det blankt: Gaming er og bliver bare sjovt, og rigtig mange danske børn gamer da også dagligt. Men fra at indrømme at gaming er sjovt, og så til at sige, at det er i orden at bruge alle døgnets timer på at gøre det, er der trods alt langt. At game er nemlig en noget stillesiddende aktivitet, og som sådan får man ofte ikke bevæget kroppen så meget, som man ellers burde, når man sådan forsvinder ind i de eventyrlige gaming-verdener. Heldigvis er der masser af måder hvorpå man som gamer kan holde formen ved lige. Lad os se nærmere på det her.

Køb en crosstrainer og opnå topformen inden længe

En af de letteste måder hvorpå man som gamer kan holde formen ved lige, er ved at købe en træningsmaskine til gaming-værelset. En af de bedste former for træningsmaskiner er helt sikkert en effektiv crosstrainer, som virkelig kan få ens puls op i det røde felt. De kan købes til priser fra omkring 10.000 kroner, og de er alle pengene værd. For dels er de som nævnt effektive, men samtidig er de faktisk virkelig sjove at benytte. Det er jo ren win-win!

Hold jævnlige pauser fra spillene

En anden god måde at holde formen ved lige på er ved at sætte ens ur til løbende at ringe, mens man spiller. Det kunne f.eks. være hver anden eller tredje time. Herefter bør man gøre det til en vane lige at bevæge sig en smule. Det kunne f.eks. gøres ved at hoppe en tur på crosstraineren, eller måske løbe en lille tur rundt om huset. Kombinér det gerne med lidt styrketræning såsom nogle armbøjninger eller lignende.

Din krop vil takke dig for det i fremtiden

For nogle gamere vil det måske virke en smule irriterende at skulle holde de her omtalte pauser fra spillene, men der er ikke desto mindre nogen tvivl om, at disse gameres respektive kroppe vil takke dem efterfølgende. For det at holde formen ved lige, samt ikke mindst at leve sundt, er fuldstændig essentielt, og det hjælper blandt andet mod livsstilssygdomme. Og så kan man jo altid game igen bagefter!