Det rigtige gamer gear

Noget andet der selvfølgelig er vigtigt når man skal game er at have det rigtige udstyr.

Dette kan ofte løbe op i store penge beløber, og en “ordentligt”, pc eller konsol, kan ofte koste mere end man lige havde håbet på at kaste efter det af penge beløber.

For det første skal man kunne køre alle de spil man har interesse i, og samtidig tænke på fremtiden, vil man ud og investerer i en ny computer om et år eller 2.

Man kan samtidig kigge på hvordan der hele tiden kommer nye opgraderinger af de forskellige hardware i computeren. Spillene fylder mere og mere, og kræver mere og mere af computeren.

Som gamer, er det oftest de mindste ting der stresser en. Begynder spillet at hakke, eller er kvaliteten af de forskellige effekter ikke gode nok, kan man ikke følge med på topniveauet.

Samtidig med at computeren hele tiden skal være “tip top”, Skal man tænke på alle de andre komponenter som også giver en den bedste mulighed for at præstere.

Man skal have den rigtige stol som sørger for man sidder i en konstant god position for ryggen, når man nu sidder så mange timer foran skærmen hver dag.

Man skal have den rigtige mus som kan følge de mindste bevægelser af dit håndled, og med musen følger den rigtige musemåtte som selvfølgelig ikke skal gøre det hårdt for dig at trække musen rundt på skrivebordet. Skrivebordet er også vigtigt, og man skal sidde i den rigtige højde for at maksimere ens performance.

Sidst men ikke mindst skal man have en ordentlig skærm.

Der findes mange forskellige skærme, men de gamere med de nyere skærme har langt flere fordele end hvis man selv køre med en gammel skærm. Det kan let forklares.

De nyere skærme giver dig mulighed for at se flere billeder i sekundet, dette betyder at du i teorien ser din modstander hurtigere, jo flere billeder i sekundet din skærm kan vise, hvis de eksempelvis kommer løbende ud fra bag en væg. Dette giver en kæmpe fordel til spillere, og er et must.

Derudover findes der mange små ting som man stille og roligt skal vedligeholde.

Tastaturet skal være rent så der altid er en direkte respons tid fra når man trykker på knapperne.

Opgraderingerne til ens udstyr stopper stort set aldrig.