Korea og esport

I Korea er der slet ingen tvivl om det seriøse perspektiv af disse video spil. Flere mennesker end man kan forestille sig hepper på diverse mennesker når de konkurrerer på de store scener, og rigtig mange mennesker lever af det. Det er ikke lang tid siden der var snak om Korea og deres nationale sport, og mange anså starcraft for at være en klar vinder blandt disse. Der var sågar spekulationer om hvorvidt esporten nogensinde ville nå til OL.

Spillet Starcraft

Desværre er den største Liga i Korea som havde med starcraft at gøre, lukket for ikke så lang tid siden, og det bliver nu spændende at se hvilke spil der overtage rollen.

En kort introduktion til spillet.

Som Starcraft spiller, handler det i realiteten om at udrydde din modstander før han udrydder dig. Man har samme muligheder som sin modstander igennem hele spillet, og det handler hele tiden om at tænke forud, og prøve at forudse hvad din modstander gør, næsten lige som skak.

Tror man han har tænkt sig at lave et træk, laver man et modtræk. Man opbygger en base, optjener ressourcer, og køber krigere.

Hvordan og hvorledes man bruger disse krigere, er helt op til en selv, og det er nærmest kun fantasien som sætter grænser.