egne drømme

Drømmer man selv om at blive en gamer af elite niveau, som muligvis kan komme til at leve af at spille computer, skal man selvfølgelig putte en masse energi ind i det. Der er rigtig mange muligheder for at forbedre sig på mange forskellige niveauer, og en god hjælp til dette er den store platform twitch, her spiller rigtig mange mennesker, rigtig mange spil. Stort set alle spil vises frem af spillere på dette medie, og man skal ikke lede lang tid, før man finder de bedste spillere. Når man har fundet en person som spiller det spil man selv har interessen for, kan man evt. sætte sig ned med en notes blog, og tag noter, eller gense optagelser af vedkommendes spille stil, og selv implementere det i sin egen. Det er en rigtig god måde at lære på.

Vedkommende man kan kigge på, kan samtidig have mulighed for at spille på et langt højere niveau end man selv har prøvet, og det er en rigtig god måde at forberede sig på det uventede.

Her kan man samtidig følge de store turneringer inden for de forskellige spil, og disse har som regel altid en kommentator på, så man ikke taber tråden.