Drømme jobbet

Når man er støbt af det rette stof, elsker at sidde foran computeren, bruger flere timer end de fleste og elsker alt ved computerspil, er drømme jobbet for rigtig mange mennesker at blive game tester.

Her bliver det din opgave at teste forskellige typer af spil, finde fejl i spillene, rapportere tilbage til spil-designerne, teste om fejlene er blevet rettet, og yderligere blive ved med a finde fejl og forbedringer til spillene.

Løn

Selvom mange drømmer om jobbet, er drømmene selvfølgelig langt fra realiteten.

Men får man positionen som en game tester hos et firma er der stadig mange ting man skal tage holdning til. Kan man eksempelvis klare de lange arbejdstimer, den lave løn, og pressede som kommer i stressede situationer, når man får en deadline.

Ligeledes er det ikke kun at sidde og spille computer.

Man skal til møder med forskellige mennesker som alle sammen er en del af teamet omkring udviklingen af spillet, og forklarer dem fejlene man har fundet, på en måde så den kan forstås af mennesker som arbejder med programmering og formulering er vigtige.

Samtidig skal man være meget skeptisk af natur, du skal kunne finde fejl i spillene, som skaberne ikke selv har fundet da de lavede spillet. Forbedringer til spillet, fornyelser, og meget mere.

Lønnen i et game tester job starter som regel meget lavt. Vi er nået så langt i den industrielle verden at folk som regel hellere vil betale, for at komme ind i et game før andre og få lov at blive testere af spillet. Disse mennesker gør det ganske gratis, og er ofte set i tusinder af mennesker, dette giver designere, programmører, artister m.m. chancen for at udvikle meget, uden nødvendigvis at skulle have en erfaren game-tester ind over, som oven i købet skal have løn.

Selvfølgelig skal man også tage hensyn til at det selvfølgelig ikke kun er spas og løjer, og dejlige games man glæder sig til at spille.

Man bliver sluppet løs i en verden fyldt med alle slags spil.

Børnespil, arkade spil, og gammelt spil som prøver en nyere model for at fange nutidens publikum.

Man kan forestille sig at spille pingpong i 100 timer, for at prøve at finde en fejl i spillet.

Det er hverken nemt, eller noget man drømmer om.

Noget andet der selvfølgelig er dejligt ved arbejdspladsen, er at stort set alle mennesker omkring dig, har en kæmpe passion for video spil industrien.