Udstyret betyder det hele for gameren

Gaming vinder større og større anerkendelse som sportsgren, og e-sport får mere og mere dækning i medierne. Det er ikke længere nødvendigt at sidde og streame derhjemme for alle dem, der gerne vil følge med, eller at rejse dertil og følge det live. Det sidste har dog sin egen charme, især for alle dem, der ønsker at sidde i de varme stole selv.

Alle, der dyrker en eller anden form for sport ved derfor også, at det kræver det helt rigtige udstyr. Det er som regel alt fra fodboldstøvler til skibukser, der bliver tænkt på her sammen med den rigtige ketcher eller boksehandsker. Men for en gamer er udstyret en blanding af godt tøj og IT-udstyret.

Det skal gå op i en højere enhed

Det kræver en PC, der kan performe perfekt, og som har den rette køling. Hardwaren i den skal kunne yde ud over det sædvanlige, og reaktionen fra musen og keyboardet skal være øjeblikkelig og uden ghosting. En headset hører sig til, et der er let, og som gengiver selv de mindste lyde præcist og livagtigt.

Ens eget udstyr er altid det bedste. Det er ikke til at låne sig frem, når det kommer til gaming, kun at prøve de andres, så en ny mus kan komme på ens egen ønskeseddel på sigt, hvis den skulle være bedre. For ja det er en videnskab, og ingen har vundet i et spil og endnu mindre i en turnering med dårligt udstyr.

Men lige som udstyret er vigtigt, så er tøj og sko det samme. Der er masser af bevægelse i armene under hele spillet, og det kræver tøj, der er behageligt at have på i lang tid. Bløde T-shirts og hættetrøjer er altid en god idé, og det er bestemt også den slags, du vil se alle de professionelle have på. Deres dog som regel pryder med sponsornavne eller deres teams navne.

T-shirts og hættetrøjer er dog ikke det hele. Bukser og sko er også en del af påklædningen, og det er begge dele noget, der skal være behageligt. Ikke alle sko er lige rare at have på i mange timer, men et par komfortable sko fra vagabond kan gøre hele forskellen.

Om du bare gamer for dig selv derhjemme, om det er sammen med vennerne det samme sted eller online, eller du skal ud i verden og spille, så skal det gøres komfortabelt.

Det sociale aspekt er enormt

Mange tænker ikke over det store, sociale aspekt, der er i e-sport. Det er mennesker, der mødes over landgrænser med deres store passion, gaming. Det er folk, der live-streamer deres evner og deres spil, og det er derfor mennesker, der lige som alle os andre gerne vil vise sig fra deres bedste side.

Det gør de med deres egen stil, med behageligt og nyt tøj og sko, og det gør de, med deres udstyr og deres evner.