Fra dansk til engelsk

Når man som helt lille bevæger sig ind i et computerspil, er det oftest vigtigt at man forstår hvad der bliver sagt. Når far eller mor er på arbejde, og man ikke længere kan spørge om hjælp til at oversætte, skal man selv finde ud af det. Det er op til en selv at lytte, lære og undersøge. Når de fleste instruktioner bliver givet på engelsk, er det derfor vigtigt hurtigt at vide hvad der bliver sagt, og man er derfor konstant i interaktion med f.eks det engelske sprog når man er online.

Rigtig mange spil, er linket sammen i nationer, så det er de amerikanske der spiller sammen, og de europæiske. Engelsk er vigtigt at lære, og ikke kun grammatikken.

Udvikler kompetencer

Mange spil har udvidet deres kommunikations muligheder, så man nu med headset kan tale med sine holdkammerater og navigations evner bliver optimeret. Her lærer man samtidig en udtale, og det er naturligt for en person at efterligne, eller “efter abe”. Så når man ryger ind i et spil med en person der eksempelvis er fra England, og han begynder at snakke. Suger man udtalen til sig, og gør man det nok timer om dagen, vil man til sidst begynde at lyde helt engelsk. Derudover er det typisk mellem 1-2 timer om dagen, man har engelsk i folkeskolen, men når man har fri, bruger man de resterende timer af dagen på at game online, og man bliver her undervist ubevidst i både udtale, forståelse og lære samtidig en masse nye ord.

for at få en forståelse for hvor vigtigt engelsk er, kan man tage et kig på størrelsen af det kendte spil ” world of warcraft”; og en online Manual .