Arbejde for gamere

Som udviklingen af esport tager til, kan man også se en stigning inden for uddannelser som tilbyder at man kan tilvælge esport som et fag. Det er noget helt nyt, og det har vist en massiv interesse fra den yngre generation som skal til at tage nogle svære valg i livet.

F.eks kan man sammen med sin gymnasiale uddannelse studerer esport imens, man bliver udviklet som gamer, og får træning med et gamer hold. Bootcamps er også en mulighed. Samtidig med at institutionerne tilbyder disse uddannelser, skal der selvfølgelig også nogle mennesker til, med kompetencer for udviklingen af de nye talenter, og hvem bedre end mennesker som selv har spillet/arbejdet med spil det meste af deres liv.

Højskoler og efterskoler er også gået med på moden, og har tilbudt esport linjer for de unge .

Det kan være banebrydende for en ung, at komme på en skole med andre jævnaldrende, som har samme interesser som ham, i stedet for at være nødsaget til evt. at vælge en skole hvor normen måske er ridning, fritid, eller fysisk sport.

Vejen for gamere bliver fremadrettet nemmere, og flere muligheder bliver tilgængelige.