Sports stjerner

Når man spørger en person som går meget op i OL, kan de typisk deltagerne, og deres navne, samt de forskellige sportsgrene som optræder inden for de olympiske lege. Dette er der noget som tyder på muligvis snart kunne ændre sig. I 2017, ved et møde med den olympiske kommite, blev det nemlig accepteret at der var en stigende interesse for mennesker som havde fornøjelse ved at følge med i disse gamere. Mere end 70 millioner mennesker har gennem tiden fulgt med når der er blevet udkæmpet virtuelle slag på de forskellige kontinenter. En stopper for disse muligheder p.t. , er desværre stadig blandt andet at spillene ifølge mange promoverer vold, og skydevåben. Spil der i stedet omhandler, f.eks fodbold, og baseball mm. er derfor en større realitet mener kommiteen. Ledere fra forskellige dele af verden, har dog gjordt deres for i samarbejde at arbejde sig frem til et fælles mål, med mulighed for at gøre esport, til en oprigtig OL sport. i 2020, ved sommer-ol, skal der arbejdes hen imod at få mulighed for at prøve esport af, og med Japan som en ledende nation inden for video spil, er dette en stor sansynlighed.

Når man snakker om forberedelse for sportsudøvere af OL eventer, er der næsten altid snak om en fysisk forberedelse. Dette er selvfølgelig anderledes for esport, men ikke desto mindre lige så stressende. Der skal muskel-hukommelse til, et stramt diet så kroppen og maven har det godt, samtidig er det vigtigt at hjernen yder sit maksimale, og der skal samtidig studeres strategier af modstanderne, og udvikles nye. Det gælder om at være det rigtige sted i ens mind-set når kampen begynder.