Streamer vejen

Føler du allerede er du er på din højde punkt, og bare mangler chancen for at vise andre mennesker hvor god du er, er der altid muligheden for at oprette en gratis konto på forskellige hjemmesider hvor man kan live-streame og vise verden man er den bedste.

Det er et kæmpe spring at blive streamer, og der er ofte rigtig mange ting man skal tage hensyn til. Har du råd til omkostningerne af at være streamer, kan du klare dig gennem de dårlige perioder hvor du ikke selv spiller fantastisk, men dine fans og viewers stadige holder fast i dig. Og kan du opretholde dit niveau, som top gamer, hvis du samtidig med at spille godt, stadig skal entertaine dit publikum, og lære fra dig. Det er alt sammen spekulationer som man skal overveje inden man hopper ud i livet som streamer. Der er mange forberedelser som skal tages hensyn til inden man begynder. Har man start kapitalen til at opbygge en fan-base, og vil folk kunne lide det man viser, har man råd til professionel rådgivning når det kommer til at sætte et system op, som kan klare at trække de diverse spil.

Streamer jobbet er for mange gamere, drømme jobbet.