Kærligheden findes i computerspil

Der er også tilfælde hvor mennesker har fundet hinanden og vejen til hjerte gennem computer spil som har været af fælles interesse. Som man kan forestille sig, hvis man bruger rigtig mange timer i et spil, er det svært at forholde sig isoleret, og ikke i kontakt med andre mennesker. Vi er sociale af natur, og at kommunikere med andre mennesker er vigtigt for os. Lykkes det at man finder den person, som forstår din tankegang, og dine valg i spillet, er det meget sandsynligt også en god match, i kærlighedens tegn. Mennesker der har mødt hinanden i computerspil er blevet kærester, blevet gift, og har fået familie sammen. Det kan også fungere som terapi for folk som måske har det med at skændes, eller vil lave noget andet end at sidde foran fjernsynet og se serier. Man kan forny magien i et forhold, og se op til hinanden på en ny måde, hvis man gamer sammen.

Der har også opstået så stærke bånd mellem mennesker, at når nogen er døde i virkeligheden er der blevet holdt begravelser online, hvor folk har mødtes med hinanden in-game, og været samlede om de formål at savne den savnede.

Mennesker kan blive så gode venner over computeren, at betegnelsen “venner”, snart er ved at få en ny betydning. Man behøver ikke længere mødes med mennesker, for at sige man er venner med dem.

Man har snakket sammen mange timer om dagen, man har samme holdning til forskellige ting, og man forstår hinanden, og er der for hinanden på forskellige måder.

Det kan godt være vedkommende ikke lige kommer forbi og hjælper dig med at flytte, men de kan så til gengæld snakke med dig om ting du på givende tidspunkt har brug for at snakke om i dit private liv.